Головне

Мірча Луческу: "Велінгтону ще важко бити по воротам після ривку в 40 метрів"

01.07.2013 09:18 424 0

Головний тренер донецького "Шахтаря" прокоментував нульову нічию зі "Спартаком".

Керманич донецької команди окремо відзначив ігрову форму новачків команди.

"Хороший тренувальний поєдинок. Звичайно, ми були б веселіші зараз, якби виграли його. Могли спокійно перемогти, оскільки три-чотири рази виходили один на один з воротарем", - каже Луческу.

"Звичайно, жодна команда ще не готова повністю, особливо у функціональному плані. Але для того і проводяться ці матчі, щоб поліпшити стан команди. Для нас дуже важливо, щоб до складу увійшли молоді талановиті бразильці Велінгтон і Фред. Вони доки не до кінця розуміють нашу організацію гри в атаці", - відзначає Містер.

"Хоча хотілося б відмітити Велінгтона, який виходив один на один з воротарем. Напевно, не вистачило потужності. В період підготовки, на тлі навантажень важко зробити ривок на 40 метрів, а потім ще і виконати точний удар", - повідомляє тренер.

"Грали проти організованого і дуже агресивного колективу. Цього ми і чекали. Суперники дуже амбітні. Кожна зустріч - це іспит для наших гравців. Моє завдання - використати усіх футболістів, щоб у мене максимально склалася думка про кожного з них перед початком чемпіонату. Але в цілому непогано оцінюю і гру, і усіх виконавців, які знаходилися на полі", - підсумував пан Мірча.

Коментарі ()