Головне

Кварцяний представив новачків "Волині"

11.07.2013 21:11 529 0

"Волинь" 10 липня пройшов процедуру реєстрації і заявки футболістів команд клубів Прем`єр-ліги на участь в змаганнях сезону 2013/2014.

Відзначимо, що декілька гравців, які заявила "Волинь", вже грали в команді й повертаються до неї, а з-поміж новачків немає жодного іноземного футболіста. Крім того, у заявці лучан всього чотири легіонери, інформує офіційний сайт "Волині".

Сьогодні на стадіоні "Авангард" відбулася презентація новачків "Волині". Її провів головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

"Керівництво клубу й акціонери зробило все можливе, щоб відкоректувати ситуацію і щоб команда якісно підготувалася до нового сезону", - розповів головний тренер. – "Тренерський склад намагався українізувати склад, довіряти вітчизняним гравцям. Крім того намагатимемося підтягувати власних вихованців до рівня УПЛ. Стосовно наших новачків, то справді, чимало з них ще не мають досвіду виступів на найвищому рівні, але я впевнений у їхніх і людських і ігрових якостях. В цьому ми не помилилися. Впевнений, що вони стануть патріотами нашого клубу. Чимало залежатиме, звісно, від їхнього психологічного стану, щоб усе, що вони показували в тренувальних матчах вони не розгубили в офіційних поєдинках і вже у першій зустрічі із київським "Динамо". Приємно, що ми не програли в жодному із спарингів, це додало впевненості команді".

Віталій Кварцяний спочатку дав коротку характеристику кожному із нових гравців.

"Шість новачків – це більше як півкоманди. Враховуючи, що ми влітку залишилися без 10-12 виконавців, то ці нові футболісти нам усіх кадрових проблем не вирішать. Але головне думаю не кількість, а якість", - відзначив Віталій Кварцяний, починаючи знайомити із новими гравцями своєї команди. Далі тренер коротко зупинився на кожному із новобранців "Волині": "Артем Кичак докаже керівництву "Динамо", що йому дарма не довіряли, а ми будемо все робити, аби допомогти Артему прогресувати.

Дмитра Нємчанінова я переглядав декілька разів, він має фундаментальну хорошу підготовку. Щирий футболіст, любить футбол. Було б добре, якби він швидше звик до вимог Прем`єр-ліги.

Віталій Гошкодеря нарешті повернувся назад у Луцьк. Травми колись вивели його з ладу, але він усе пережив, все перетерлося. Це –універсальний гравець, може зіграти на багатьох позиціях, що нам дуже нині важливо.

Богдан Шершун – самий досвідчений новачок. Має хороші природні дані і тримає себе у формі. Я просив керівництво про те, що нам потрібний такий досвідчений гравець, який грає у футбол не тільки за гроші. Крім того, він і свій досвід передасть молодим гравцям.

Дмитро Козьбан досвіду гри в еліті ще не має, але у всіх матчах на зборах показав характер і кваліфікацію. Має харизму, може проявити себе в атаці, грає, не прибираючи ногу, справжній характер.

Коментарі ()