Українська правда

Григорчук: "Мені сподобалося ставлення футболістів до самого футболу"

Сергей Шемшученко — 15 липня 2013, 08:39

У стартовому поєдинку Прем'єр-ліги проти "Севастополя" "Чорноморець" отримав більше, ніж втратив.

Такої думки головний тренер одеситів Роман Григорчук, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Я думаю, що результат ми обговорювати не будемо. Він міг скластися як в той, так і в інший бік. Мені сподобалося ставлення футболістів до самого футболу. Їх принциповість, їх здатність боротися за результат і за своє ім'я. Це стосується двох команд", - розпочав він.

Григорчук зазначив, що своїм хлопцям він сказав добрі слова за те, що ті солідно виглядали на футбольному полі.

"Звичайно, хочеться щоб виконавська майстерність була дещо кращою, але коли люди чесним чином ставляться до футболу, поважають себе, своє ім'я, вболівальників, то вони після таких ігор зазвичай стають сильнішими. Я думаю, що ми сьогодні отримали більше, ніж втратили", - пояснив тренер.

За словами наставника, він має великий досвід єврокубкових ігор, тому знає, які проблеми бувають у команди у плані чергування емоційних станів.

"У нас команда в плані колективу, самого поняття "команда" у найкращому розумінні цього слова, у футбольній культурі і щодо футболу стала краще. Я думаю, що ця сума інтелектів, а також наша робота у цьому напрямку, допоможуть нам справлятися зі складним завданням грати на кількох фронтах", - зауважив Григорчук.

Окрім того, тренер залишився незадоволений поведінкою вболівальників ФК "Севастополь".

"Коли вболівальники так ставляться до футболістів... Я вважаю, що через поведінку вболівальників Севастополь ще не готовий до рівня елітного дивізіону. Є певні правила поведінки, рівень культури. Сьогодні, чесно скажу, я цим фактом дуже засмучений і для вас це великий мінус", - підсумував він.