Головне

Леоненко: "Після ефіру подзвонив Суркіс - стільки матюків на свою адресу я ще не чув"

16.07.2013 09:18 1123 0

Віктор Леоненко не знає, чи повернетться він працювати в програму "Профутбол".

Про це він заявив, інформацію про те, що він більше не є експертом програми.

"Відразу після ефіру мені зателефонував Ігор Суркіс. Ми знайомі давно. Він занадто імпульсивна людина. Стільки матюків на свою адресу я ще не чув. Я йому все говорив: "Не сварися, не лайся". Я знаю поняття, не люблю мат, тому сказане президентом "Динамо" зачепило - було неприємно", - сказав він.

Втім, я зла на нього не тримаю. Я до нього як ставився нормально, так і буду ставитися. І за "Динамо" вболівати не перестану - це точно. Нехай тільки грати нормально почнуть", - заявив есперт.

За словами Леоненка, наступного дня ому зателефонував Рінат Ахметов.

"Ми дуже тепло поговорили. Як кажуть, розійшлися друзями. Він мене підтримав, каже: "У Донецьку ніхто зла на тебе не тримає. Ти завжди правду кажеш". Ніяких непорозумінь між нами не залишилося. Можливо, взагалі піду на його ТРК "Футбол" працювати. Втім, не буду загадувати: поживемо - побачимо", - заявив ві

"Що стосується каналу "2+2". Чи повернуся, якщо покличуть назад? Не знаю. Повторюю: ніяких образ у мене немає, але вчинили вони якось дивно. Некрасиво. У мене чудові стосунки і зі Степаном Щербачовим, і з Ігорем Цигаником. Так що, все в порядку", - цитує Леоненка wek.com.ua.

Раніше Степан Щербачов заявив, що Віктор Леоненко відсторонений тимчасово.

Коментарі ()