Головне

Президент стрийської "Скали" написав відкритий лист президенту ПФЛ

16.07.2013 19:32 254 0

У листі йдеться про чутки, за якими ФК "Дніпро" незаконно переманив молодого таланта клубу Олега Квича.

Відкритий лист ФК "Скала" (Стрий)

Президенту ПФЛ України

п. Бальчосу М.В.

"9 вересня 2011 року Олег Квич був заявлений за команду U-15 для участі у матчах чемпіонату ДЮФЛ України у вищій лізі. З тих пір цей гравець виступав за Академію футболу "Скала" до закінчення сезону 2012/2013 років. Нещодавно, перед фінальною частиною чемпіонату України серед команд U-17, ми отримали лист від керівництва СДЮШОР Ужгород, з проханням відрядити Олега Квича, Ігоря Нистирюка та Річарда Петрушка до їхньої команди для участі у фінальних матчах, як це передбачено Регламентом змагань", - йдеться в листі.

"Після закінчення фінальної частини, Ігор Нистирюк та Річард Петрушко повернулися в розташування ФК "Скала", а Олег Квич – ні. Телефони хлопця та його батьків мовчать. За неофіційною інформацією Олега Квича запросили скаути команди "Дніпро" (Дніпропетровськ) і нині він перебуває у розташуванні дніпропетровського клубу, що є грубим порушенням не лише норм моралі, але норм футбольного кодексу честі, адже протягом 2011-2013 років гравець постійно перебував під наглядом наших тренерів, медичного персоналу… Олег Квич систематично отримував належну йому матеріальну винагороду, вже залучався до першої команди "Скали", виступав за "Скалу-2" у першості Львівської області. Ми на нього серйозно розраховували в майбутньому, і хотіли внести в основну заявку "Скали" на сезон 2013/2014 років.

У разі коли з`ясується, що Олег Квич опиниться в заявці будь-якої професіональної команди України, ми просимо Вашого втручання, щоб повернути цього гравця у розташування ФК "Скала", - зауважив президент.

З повагою,

Президент ФК "Скала" Микола Кміть

Коментарі ()