Головне

Григорчук: "Ми не можемо грати різними складами, ніхто так не грає"

22.07.2013 08:33 586 0

У поєдинку з "Ворсклою" "Чорноморець" міг як забити, так і пропустити ще.

Так вважає головний тренер одеситів Роман Григорчук, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Другий тайм треба дивитися. Я згоден, він був гірше першого, але не можу зараз вам відповісти, не проаналізувавши його. Дуже важливо подивитися, відкласти емоції в сторону. Так, ми пропустили, а й могли забити, все потрібно проаналізувати", - сказав він.

"Знаєте, все могло піти по-різному, ми могли пропустити на початку, могли кілька разів забити, але вийшло так. Потрібно визнати, що в більшості випадків рахунок на табло відображає дійсність", - додав тренер.

За словами Григорчука, у звітному матчі команді потрібно було підсилення попереду, у такій грі не потрібно захищатися або утримувати рахунок.

"Заміни ми направляли на те, щоб прискорити гру попереду. Свіжі футболісти повинні були зіграти по-іншому. На жаль, цього не сталося і від цього нам ставало все важче. Пішло нагнітання з боку суперника, і в підсумку пропустили гол", - зауважив він.

"Ми не можемо грати різними складами, ніхто так не грає. Якась група гравців грає, інша змінюється. Що стосується нас, то ситуація ускладнюється тим, що у нас оновлена команда", - підсумував наставник.

Коментарі ()