Головне

Несмачний: "Динамо" зобов’язане обігравати "Севастополь"

24.07.2013 22:04 105 0

Екс-захисник київського "Динамо" Андрій Несмачний прокоментував гру киян в обороні в стартових матчах чемпіонату, а також поділився думками відносно зустрічі біло-синіх з "Севастополем" в третьому турі української Прем'єр-ліги.

"Захист команди розпочинається з нападу. Недоліки в атаці і півзахисті також призводять до пропущених м'ячів. Напевно, на сьогодні Блохін знаходиться в пошуку, проводить рокіровки складу, шукає оптимальне поєднання гравців. Неправильно чекати, що весь цей механізм заробить відразу. Так, на даний момент існують проблеми, але, думаю, Блохін ще зробить корективи, щоб виправити ситуацію", - каже Несмачний.

"Незважаючи на статус дебютанта, у складі "Севастополя" є багато футболістів, що виступали на хорошому рівні. Вважаю, під керівництвом такого тренера, як Кононов, з цього сплаву молодості і досвіду може щось вийти. Особисто мені ця команда дуже симпатична. У "Севастополя" є свій малюнок і стиль гри, а тренер прекрасно використовує знання в плані організації. Думаю, "Динамо" буде непросто, хоча кияни зобов'язані обігравати суперника і брати три очки", - цитує Несмачного прес-служба київського клубу.

Коментарі ()