Головне

Прем'єр-ліга. 3 тур. Шахтар - Чорноморець - 1:0. Три очки малою кров`ю

28.07.2013 23:40 407 0
Прем'єр-ліга. 3 тур. Шахтар - Чорноморець - 1:0. Три очки малою кров`ю

Донецький "Шахтар" ледве вимучив три очки у матчі 2 туру Прем`єр-Ліги з "Чорноморцем", вигравши з мінімальним рахунком 1:0. Гра чемпіонів України дратувала не тільки головного тренера Мірча Луческу, але й уболівальників на "Донбас-Арені", які раз заразом освистували пасивний футбол у виконанні своїх улюбленців.

"Шахтар" не задав темп гри з перших хвилин і ми побачили млявий футбол  у виконанні учасників групового турніру Ліги чемпіонів. За весь матч підопічні Мірча Луческу не створили більше 3-4 по-справжньому гольвих моментів біля воріт Безотосного.

"Чорноморець" хоча і грав другим номером, але парочку 100% моментів втратив. Виручав донеччан то П`ятов, то фортуна. Наприкінці першого тайму суддя Юрій Мосейчук цілком міг ставити пенальті у ворота "Шахтаря". В одній з атак одеситів м`яч влучив в руку Степаненку, але для рефері це нічого не означало. 

Більше суддя в цьому матчі не дивував своїми рішеннями.

На 72-й хвилині другого тайму рейд Коста в штрафну "Чорноморця" завершився ударом низом в дальній кут воріт, і цього разу Безотосний не врятував.

Після забитого голу "Шахтар" мав повну ігрову та територіальну перевагу, яка проте нереалізувалася в забиті м`ячі. Останні ж хвилин 5 матчу гріників до своєї штрафної притиснув вже "Чорноморець". Гарний шанс наприкінці гри мали Ковальчук з Фонтанелло, але не зуміли з кількох метрів заштовхати м`яч у ворота П`ятова. "Шахтар" в цій грі вистояв. У доданий час "гірники" грали просто на "винос" і врятували три очки в цій грі.

Перед поєдинком у 4 турі з "Динамо" Мірча Лучеку має добре подумати як грати з Києвом. "Шахтар" нині виглядає розібраною командою без двох основних гравців - Мхітаряна та Вілліана, і це вже далеко не минуролічна команда. Київське ж "Динамо" додає з кожним матчем і виглядає переважніше за "Шахтар".

Коментарі ()