Головне

Об'єднаний турнір. Динамо К - Зеніт - 3:3. Нічия на користь Блохіна

03.07.2013 22:39 559 0
Об'єднаний турнір. Динамо К - Зеніт - 3:3. Нічия на користь Блохіна

Київське "Динамо" продовжило свою безпрограшу серію у міжсезонному турнірі. Після перемоги над "Спартаком" та "Зенітом", у другому матчі з пітерцями кияни зіграли в результативну нічию - 3:3.

Київське "Динамо" у матчі з "Зенітом" виглядало більш мобільним і націленим на ворота. Тому став підвердженням швидкий гол Гармаша, який кияни провели вже на дев`ятій хвилині. "Зеніт" зумів відігратися лише під завершення першого тайму, коли після помилки захисту Коваля пробив Данні.

У другому таймі Блохін зробив суттєві заміни і на поле вийшов навіть новачок Ленс. Хоча особливо нічим голландець не відзначився, але дебют в "Динамо" відбувся. Вийшовші на заміну динамівці старалися, і зуміли як мінімум не програти. На 58-ій хвилині Дуду, який був одним з найактивніших у складі "Динамо", вивів киян вперед.

Після забитого голу киян дещо віддали ініціативу гостям. Пітерці не особливо турбували Коваля протягом всієї гри, але обвідний удар Кержакова на 76-й хвилині з метрів 17-ти воротар киян не потягнув.

Вже на 84-й хвилині "Зеніт" отримав шанс на першу перемогу. Після безалаберного пасу у власну штрафну від Сілви, Джорджевіч розстріляв ворота Коваля - це вже 2:3.

Але націленість киян на ворота та розмашисті рухи Блохіна з натяком: "усі вперед", зробили свою справу. Після стандарту від Велозу на 90-й хвилині, Безус та Мехмеді поборолися за м`яч, який у власні ворота ударом головою зрізав Нету.

Отже, результативна нічия 3:3 і "Динамо" продовжує лідирувати на турнірі команд, на які вже не збирається навіть і 50% "Олімпійського"...

Коментарі ()