Головне

Чорноморець - Црвена Звезда - 3:1. Коли "зірки" тонули в "морі"

01.08.2013 17:01 1548 0
Чорноморець - Црвена Звезда - 3:1. Коли "зірки" тонули в "морі"

Одеський "Чорноморець" здобув яскраву перемогу над сербською "Црвеною Звездою".

З перших хвилин стало помітно, хто в домі господар – одесити міцно заволоділи ігровою та територіальною ініціативою.

Проте, варто відзначити, що команди доволі вміло і щільно грали по гравцях у своїх карних майданчиках. Вся гострота надходила завдяки дальнім ударам. Удари Рієри та Бобка не несли особливої небезпеки і з ними голкіпер легко справлявся.

Трохи гостріше завдавав пострілу здалеку Савічевіч, але Безотосний з другої спроби заволодів м’ячем. До речі, в першій половині тайму голкіпер "Чорноморця" подекуди не дуже вдало діяв при фіксації "плямистого", але, або ж нікого не було поруч із сербів на добиванні, або ж оборонці страхували.

Перший, по-справжньому небезпечний момент стався на 18-й хвилині, коли після подачі з кутового Джедже скинув головою на лінію штрафного під удар Бобку, але постріл молодого півзахисника пройшов трохи над поперечиною.

Гості відповіли різкою атакою лівим флангом, після якої Савічевіч прострілював на Касаліцу. Перед тим був лише Безотосний, але форвард банально не влучив по м’ячу.

Коли гра заспокоїлась і небезпека зникла, гол виник із нічого – Джа Джедже вдало прийняв передачу з глибини поля і вискочив один на один. Темношкірий футболіст перекинув голкіпера, але в ворота не влучив. На щастя для "Чорноморця", біля бокової до м’яча встиг Антонов і швидко прострелив на лінію воротарської, звідки Рієра в дотик вгатив м’яча в сітку.

На емоційному підйомі "Чорноморець" забив і другий гол – Гай дивовижним високим розрізним пасом вивів Джедже віч-на-віч із Байковічем – легка піл січка над голкіпером і 2:0.

З чим чудовим заділом для української команди пролунав і свисток на перерву.

На другий тайм одесити вийшли дещо самовпевнено – намагаючись діяти на контратаках, віддавши перевагу суперникові. Річ тільки в тім, що самі контратаки одесити проводити забули. Тотальна перевага "Црвени Звезди" вже за 15-ть хвилин призвела до голу – Младеновіч пройшов лівим флангом і гостро прострелив вздовж штрафної, де хитрий Дауда пропустив м’яча, дезорієнтувавши Сантану, який втратив Савічевіча. У форварда сербів був час і зупинити м’яча, і прицілитися, і вдарити повз Безотосного.

Одного голу гостям вистачило і вони спокійно відійшли на свою половину поля і тепер вже "моряки" захопили ініціативу, щоправда, одразу створювати моменти не вдавалося. А перший же момент у карному сербів призвів до 100% пенальті, коли Сантана головою прокинув м’яч повз захисника і був прийнятий на стегно.

Призначення пенальті викликало обурення на гостьовій трибуні, але Антонов не це не зважав і дуже впевненим ударом з "позначки" переправив м’яча майже в "дев’ятку".

На цьому цікаві епізоди, які і фізичні сили, суперники вичерпали – 3:1 – цілком закономірна і впевнена перемога "Чорноморця".

Коментарі ()