Головне

Джермейн Ленс: У "Динамо" зібрані дуже хороші футболісти

04.07.2013 19:14 606 0

Новачок "Динамо" Джермейн Ленс розповів про адаптацію у новій команді.

Ленс розказав офіційному сайту клуба про перші враження від виходу на поле у новій команді.

"Мені дуже сподобалося, правда, між "Динамо" і ПСВ є невелика різниця. У Києві ми дуже багато часу проводимо на базі, а в Голландії ми зазвичай після тренувань їхали додому. Але, думаю, я швидко звикну до такої зміни. Вважаю, воно свідчить про те, що "Динамо" видатніший клуб, ніж ПСВ", - почав Ленс.

"Я вже знайшов квартиру і найближчим часом збираюся туди переїхати. Можливо, до кінця тижня я вже ночуватиму на новому місці", - продовжує нападник.

"У команді зібрані хороші футболісти, а це означає, ми зможемо розуміти один одного, навіть не розмовляючи на одній мові. Думаю, я швидко звикну до нового колективу. Поки ще ні з ким з партнерів добре не знайомий, але, думаю, у мене буде така можливість найближчим часом", - каже Джермейн.

"Не знаю, як себе почуватиму до часу гри з "Спартаком", але зараз, мої ноги трохи "важкуваті". Упродовж відведених мені 35-ти хвилин я робив те, що умів, граючи на звичній позиції. Коли я увійшов до гри, рахунок був 1: 1, потім ми вийшли вперед, і відчуття від цього були відмінні. На жаль, суперник потім зміг порівняти рахунок і зовсім вийти вперед. Але ми з цим впоралися, усі продовжували боротися, йти вперед і на останніх хвилинах ми добилися свого, уникнувши поразки", - завершив Ленс. 

Коментарі ()