Головне

Коньков: "Український чемпіонат не буде частиною чогось"

05.07.2013 17:47 209 0
Коньков: "Український чемпіонат не буде частиною чогось"

Федерація футболу України не збирається розглядати варіант об'єднання чемпіонатів з Росією.

Про це заявив президент ФФУ Анатолій Коньков.

"З приводу Об'єднаного чемпіонату двох країн наша позиція залишається незмінною: ми, як і раніше, проти його створення у зв'язку з тим, що наш національний чемпіонат занадто цінний і занадто значимий для країни в цілому", - сказав він.

"Тому український чемпіонат не буде частиною чогось", - додав Коньков.

За словами президента ФФУ, Об'єднаний турнір, який наразі триває, створений для того, щоб команди максимально якісно підготуватися до майбутнього сезону.

"Для мене як президента Федерації важливо, щоб українські клуби мали можливості для хорошої підготовки до чемпіонату, і я буду тільки радий, якщо вони у міжсезоння будуть підбирати з кожним роком все більш сильних спаринг-партнерів", - зауважив він.

"Більше того, буду щиро радий, якщо у цей період проводитимуться турніри, беручи участь у яких клуби зможуть, крім підготовки до сезону, ще й заробити грошей. Тому Федерація буде завжди підтримувати подібного роду турніри, які спрямовані на розвиток внутрішнього національного футболу і не порушують цілісності українського чемпіонату", - цитує Конькова sport-express.ru.

Нагадаємо, у "Газпромі" кажуть, що Турнір чотирьох - перший крок до Об'єднаного чемпіонату.

Коментарі ()