Головне

"Динамо" переграло "Спартак" і виграло Об'єднаний турнір

07.07.2013 19:51 515 0
"Динамо" переграло "Спартак" і виграло Об'єднаний турнір

Київське "Динамо" впевнено переграло московський "Спартак" в останньому матчі "Об’єднаного турніру". Тим самим, підопічні Олега Блохіна підтвердили своє лідерство серед найкращих команд пострадянського простору.

З перших хвилин матчу на полі НСК "Олімпійського" вийшли Джермейн Ленс та Дьямерсі Мбокані. Саме ці гравці у першому таймі зустрічі і стали головними дійовими особами. Ленс забив перший гол киян, скориставшись невпевненими діями Бризгалова. Джермейн обікрав захисника, вийшов віч-на-віч із Песьяковим та легко переграв стража воріт москвичів у ближньому бої.

Мбокані вигравав всі протиборства у центрі поля і багато бив із різних дистанцій. На жаль, поки що, безрезультатно.

Все, на що спромігся "Спартак", це момент у Мовсісяна на початку матчу, коли вірменин бездарно загубив передачу на вихід і вдарив повз ближній кут.

Після перерви хід гри не змінився – "Динамо" стрімголов неслося вперед і зуміло подвоїти перевагу – Селін точно прострелив на ногу Гусєву і підсумок поєдинку було майже вирішено.

"Спартак" атакував, але гол престижу зумів забити за хвилину до фінального свистка – Інсурральде виграв перше протиборство із Селіним і замкнув навіс Комбарова з флангу.

"Динамо" перше – 10 очок, решта команд здобула по 4 очки.

Коментарі ()