Головне

Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Арсенал". 3:0. Легкий старт "дніпрян"

13.07.2013 15:42 722 0
Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Арсенал". 3:0. Легкий старт "дніпрян"

Зовсім недавно, на початку березня, новий футбольний рік для "Дніпра" розпочався матчем із "Арсеналом". Тоді київська команда, яку щойно реанімували після "клінічної смерті", справляла гнітюче враження і була без проблем переграна господарями з рахунком 3:0.

Минуло чотири місяці, "Арсенал" потроху прийшов до тями, команда Юрія Бакалова зібрала пристойний склад, зігралася, провела передсезонні збори і повернулася на "Днпро Арену" відкривати новий сезон. І знову отримала 0:3, повністю розвалившись під тиском "дніпрян".

Перші очки нового чемпіонату "Дніпро" здобув у доволі невимушеній манері. Без Коноплянки, який цього літа так нікуди й не продався, а просто лишився в запасі, і з єдиним дебютантом - воротарем Бойком, який насилу два-три рази за матч вступив у гру - господарі увесь матч не втрачали контролю над подіями на полі, достатньо швидко відкрили рахунок, а до перерви вже забезпечили собі комфортний відрив у два м’ячі.

Ні розмови в перерві, ні заміни у другому таймі не допомогли "канонірам": комбінаційна гра у виконанні гостей цього вечора ну зовсім не клеїлася. Натомість Рамос таки випустив на 25 хвилин Коноплянку, і той довів рахунок до розгромного, пробивши зі штрафного повз невдало поставлену стінку.

Тож, на жаль для любителів інтриги, "Арсенал", позбувшись статусу "однокласника" "Дніпра", перестав складати йому конкуренцію - а ще ж зовсім недавно в протистоянні цих команд дніпропетровці регулярно втрачали очки.

Далі на підопічних Рамоса чекає виїзд до Маріуполя, і чи зможе Павлов помститися за травневі 0:7, побачимо за тиждень.

Коментарі ()