Головне

Ярмоленко: "Бельханда ще не бачили"

07.07.2013 13:33 541 0

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився думкою про об'єднаний чемпіонат, а також розповів про те, як проходить адаптація у новачків столичного клубу.

Про це він розповів "Українському футболу".

"У Києві дещо незвично готуватися до сезону, але мені подобається. Така ідея, вона в чомусь унікальна: граєш товариські зустрічі на очах своїх глядачів - це дуже важливо для нас. Думаю, що глядачам також подобається цей турнір. Вони можуть побачити команду в підготовчий період, як ми готуємося до чемпіонату, в яких ігрових кондиціях знаходимося", - каже Андрій.

"Подивіться, скільки людей приходить на стадіон. Кожну гру з "Зенітом" відвідало мінімум 30 тисяч уболівальників. Особисто мені "Об'єднаний турнір" подобається. Непогано, якби його щороку проводили", - цитує Ярмоленко "Український футбол".

"Звичайно, вже встигли познайомитися з новачками, але доки ніхто так тісно з ними не спілкувався. Наскільки знаю, Мбокані говорить тільки по-французьки, з Ленсом трохи легше, тому що він знає англійську. А ось Беланда навіть не бачили. Поки він на тренуваннях не з'являвся", - сказав півзахисник київського клубу.

Коментарі ()