Головне

Газета "Сегодня" вибачилась перед ФК "Карпати"

07.07.2013 14:34 422 0

6-го липня, о 5-й годині ранку інтернет-видання Сегодня.ua принесло вибачення ФК "Карпати" та уболівальникам команди за розповсюдження недостовірної інформації.

Повідомляє офіційний сайт львів’ян.

Нагадаємо, що учора, 5-го липня, львівський клуб від імені генерального директора Дедишина І.М. звернувся до видання з вимогою у визначеному законом порядку спростувати повідомлення про те, що ФК "Карпати", буцімто, не оплатив визначену CAS частину судових витрат у справі "Карпати", "Металіст" vs. ФФУ", що розглядається у Спортивному арбітражному суді Лозанни.

В якості доказу ФК "Карпати" оприлюднив скан-копію відповідного SWIFT-повідомлення, що засвідчує факт оплати судових витрат, котра була здійснена клубом 14.06.2013р.

Як наслідок, редакція інтернет-видання Сегодня.ua СПРОСТУВАЛА оприлюднену нею недостовірну інформацію – http://sport.segodnya.ua/football/Oproverzhenie-informacii-opublikovannoy-v-materiale-Sud-o-dogovornyake-Metallist-Karpaty-net-deneg-net-resheniya-446443.html.

Тим часом ФК "Карпати" отримав листа від CAS (див. скан-копію нижче) з повідомленням про те, хто ж з фігурантів справи насправді не оплатив визначену частину судових витрат. Стороною, що не здійснила відповідний внесок, є ніхто інший як відповідач – Федерація Футболу України, чий бюджет, вочевидь, не дозволяє даній організації піти на такі витрати. Таким чином, Лозанський суд запропонував позивачам у справі внести кошти за ФФУ. ФК "Карпати" простягне руку допомоги Федерації і здійснить оплату вже наступного понеділка.

Коментарі ()