Українська правда

Бартуловіч: "Думки про Кривий Ріг не залишають мене"

Сергей Шемшученко — 1 серпня 2013, 17:20

Новачок "Карпат", хорватський півзахисник Младен Бартуловіч перед грою у Маріуполі погодився на бесіду з прес-службою УПЛ.

Балканець розповів, що сталося у "Кривбасі" до його зникнення.

"Думки про Кривий Ріг не залишають мене, адже місто, де я так довго грав, позбавлене великого футболу. У це досі ніхто не може повірити. Надзвичайно прикра ситуація", - почав Бартуловіч.

"Хоча в останні місяці у Кривому Розі все йшло до невеселого кінця, ми, тим не менше, до останнього вірили, що щось зміниться на краще. А коли стало остаточно зрозуміло, що клуб більше не існує, мені стали дзвонити, робити певні пропозиції щодо працевлаштування. Було також два варіанти з інших українських команд, але про це вже говорити не варто. Мій контракт належить "Дніпру", тому це спільне рішення. А залишати Україну точно не збирався. Тут вже мій дім, моя дружина", - пояснює гравець.

"Український футбол має свої особливості. За винятком лідерів, які прагнуть володіти м’ячем, атакувати великими силами, інші колективи діють більш просто. Велика увага приділяється надійному захисту і контратакам", - завершив Младен.