Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Чорноморець" 1:2. Бери шинель, пішли додому...

11.08.2013 23:04 1643 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Чорноморець" 1:2. Бери шинель, пішли додому...

Київське "Динамо" знову програло. Цього разу підопічні Олега Блохіна не зуміли гідно зіграти у грі з "Чорноморцем", поступившись на НСК "Олімпійському" з рахунком 1:2.

"Чорноморець", який зумів на морально-вольових пройти "Црвену Звезду", створив для киян масу проблем у звітному матчі. Одесити були більш зіграні, більш тактично підготовлені. Блохін, на відміну матчу із "Шахтарем", зробив зміни в аткувальній лінії команди. Замість найкращого бомбардира команди Мбокані він випустив Ідейє, а Велозу був заміненений на Дуду. Й Ідейє, і Дуду фактично матч провалили. За весь перший тайм обидва не створили жодного гольового моменту. Випадав з гри Беланда, Аруна програвав свою позицію в центрі поля.

У "Чономорця" в цьому матчі виходило майже все. І вдало оборонятися, і небезпечно контратакувати. В одній з таких атак Антонов промчався правим флангом і віддав пас у штрафну на Прийомова, який практично розстріляв Коваля, зумівши випередити Гусєва... Де був у цьому моменті Драгович з Хачеріді - це питання.

На початку другого тайму Блохін вводить в гру Мбокані та Безуса. Ці заміни дуже оновили гру киян. Безус був активний і бив по воротах, але все "у молоко". Мбокані намагався бути активним і навіть з кількох метрів не влучив у пусті ворота.

Тим не менш, на початку другого тайму "Динамо" зрівнює рахунок. Сидорчук вдарив з метрів 27 по воротах, і м`яч від рук Безотосного пірнув у сітку. Здавалося, що після забитого голу "Динамо" дотисне суперника. Вийшло все навпаки.

"Динамо" проводило кволі атаки, а "Чорноморець" добре грав на контратаках і в захисті. Далі свою роль відіграли промахи Олега Блохіна зі стартовим складом. Третя заміна на 60-й хвилині Хачеріді на Селіна спрацювала на "Чорноморець". В одному з епізодів Селін отримав травму, але знову повернувся в гру на уколах, але через десять хвилин залишив поле через рецидив. Останні 15 хвилин матчу "Динамо" догравало  в меншості. Усі потуги киян в атаці було малоефктивними. Команді бракувало швидкості і бажання битися до останнього. Чого не скажеш про гостей.

На 87-ій хвилині після чергового стандарту біля воріт "Динамо" Франтанелло ударом головою робить рахунок 1:2. Відігратися "Динамо" вже не вистачило навіть шести доданих хвилин компенсованого часу. "Чорноморець" вистояв, і мабуть, здобув заслужену перемогу. "

Коментарі ()