Головне

Товариський матч. Україна - Ізраїль 2:0. Підготовка до осені

14.08.2013 20:20 1338 0
Товариський матч. Україна - Ізраїль 2:0. Підготовка до осені

Збірна України у товариському поєдинку обіграла команду Ізраїлю. Навіть без Ярмоленка, Гармаша, Степаненка, Селіна і Хачеріді, які були змушені пропустити цей поєдинок через травми, команда Михайла Фоменка спромоглася відправити у ворота суперника два м'ячі і завершити його більш впевнено, ніж це було в лютому 12-го року ще під керівництвом Олега Блохіна.

Для обох тренерів цей поєдинок був своєрідною репетицією напередодні вересневих матчів відбору до ЧС-2014. Тільки от Фоменко вирішив не експериментувати, поставивши на перше місце результат, хай, навіть, у товариській грі, а Еллі Гутман варіював схеми гри своєї команди і випробовував нових виконавців на певних позиціях.

Можливо, саме ці тренерські рішення і стали причиною того, що у обороні гості доволі часто помилялися. А українська команда, яка сьогодні у нападі не награла на два забиті м'ячі, зусиллями Ротаня та Селезньова двічі все ж відправляла "шкіряного" у сітку воріт Дуду Авата. Причому атаки були майже ідентичними - відрізнявся лише кут, у який завдавався удар.

Також варто відзначити і той факт, що українська команда переграла суперника і у контролі м'яча, як не намагалися гості нав'язувати їй свою гру і включати пресинг. При цьому, оборона навіть без Селіна з Хачеріді зі своїм завданням впоралася, свідченням чому є неможливість дати повну оцінку діям Андрія П'ятова, якому не часто доводилося вступати в гру.

У підсумку, не дуже яскрава гра української команди, але як для спарингу з установкою перемогти "малою кров'ю", то завдання можна вважати виконаним. А от чи вистачить такого футболу в поєдинках, які треба буде виграти у відборі до Мундіалю - дізнаємося у вересні-жовтні.

Коментарі ()