Головне

Прем'єр-ліга. 6 тур. Севастополь - Дніпро 1:1. Цирк на дроті

17.08.2013 12:28 1269 0
Прем'єр-ліга. 6 тур. Севастополь - Дніпро 1:1. Цирк на дроті

Поєдинок "Севастополя" і "Дніпра" видався доволі цікавим, моментами видовищним, багатим на події і драматичним. Для "Севастополя", який нещодавно залишився без головного тренера, головним завданням сьогодні було не програти. "Дніпро" ж, навпаки, приїхав підтверджувати свій статус претендента на призові місця, тому розраховував лише на перемогу.

Хоча склад, який зі старту виставив Хуанде Рамос трохи здивував. На лавці запасних розпочинали матч лідери команди Коноплянка, Ротань, Селезньов та Федецький, які в середу захищали кольори збірної України, а також Джаба Канкава, який був викликаний до розташування збірної Грузії.

Суперники дуже жваво розпочали поєдинок. В центрі поля м'яч практично не затримувався, при цьому обидві команди на старті більше уваги приділяли атаці, а не обороні. Після декількох моментів, які могли при певних обставинах стати гольовими, суперники почали діяти більш обережно, а ініціатива відрізками переходила від одного, до іншого.

І все ж, першими у цій грі рахунок відкрили севастопольці. Після заблокованого удару Кузнецова м'яч відскочив до Ярошенка, якого загубила оборона "Дніпра", і той з десяти метрів розстріляв ворота Дениса Бойка. Господарі відійшли назад і спокійно довели гру до свистка на перерву. Вболівальники "моряків" скандували своїй команді: "Молодці".

На другий тайм Рамос випустив Ротаня і Селезньова, і вже буквально за сім хвилин Євген виправдав всі очікування свого наставника. Форвард використав одну із найсильніших своїх якостей, а саме вміння опинитися в потрібний час у потрібному місці, і замкнув прострільну передачу Матеуса. І ось після цього почалося найцікавіше - події, які на післяматчевій прес-конференції Хуанде Рамос назве "цирком".

"Дніпро" пішов у затяжну атаку, оборона господарів потроху починали тріщати, і їй на допомогу прийшли уболівальники, які почали жбурляти в гравців суперника файєри і відірвані крісла свого рідного стадіону. Арбітр зупинив гру, завів команди у підтрибунне приміщення, і ця пауза, як виявилося, стала визначальною у сьогоднішній грі.

Бо після цього в діях суперників уже не було тої динаміки і гостроти, яку вони показували до інциденту з місцевими ультрас. "Дніпро" був трохи ближчий до того, щоб вирвати перемогу, але удар Матеуса вже у доданий арбітром час прийняла на себе стійка воріт Литовки. У підсумку, нічия, яка влаштовує "Севастополь" і не задовольняє амбіцій Дніпропетровська.

Коментарі ()