Головне

Юрист "Металіста": Якщо Лозаннський суд призупинить рішення УЄФА, то "Металіст" гратиме з "Шальке"

14.08.2013 19:21 731 0

Харківський "Металіст" продовжить боротьбу в Лізі чемпіонів УЄФА і зіграє в раунді плей-офф проти німецького "Шальке" у разі призупинення Спортивним арбітражним судом Лозанни (CAS) рішення Апеляційної інстанції УЄФА про відсторонення українського клубу від участі в єврокубках у сезоні 2013-2014 рр.

Про це заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу, 14 серпня, представник клубу в Лозаннському суді, керівник практики спортивного права юридичної бюро "Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери" Маркіян Ключковський.

"Якщо Лозаннський суд призупинить рішення УЄФА, то "Металіст" гратиме з "Шальке". Тут інших варіантів не може бути".

Він зазначив, що Лозаннський суд може прийняти апеляцію "Металіста" до розгляду та призупинити рішення УЄФА в будь-який момент.

"Можливо, сьогодні, можливо, завтра чи післязавтра. Ми розраховуємо на те, що це рішення буде прийняте якомога швидше. На сьогоднішній день в CAS є справи двох турецьких клубів "Фенербахче" і "Бешикташа", рішення УЄФА по них припинені, ці клуби цілком успішно виступають у кваліфікації єврокубків і продовжують брати в них участь ", - додав Ключківський.

Юрист також здивований тим, що УЄФА настільки швидко вирішив розглядати питання про можливу дискваліфікацію "Металіста" з єврокубків, ще до того, як Верховний суд Швейцарії розгляне апеляцію на рішення CAS по матчу "Металіст" - "Карпати" від 2 серпня.

"Апеляція до Верховного суду Швейцарії і клопотання про призупинення рішення CAS були подані нами 12 серпня. Ми просили, і зараз будемо ще більше акцентувати на тому, щоб вони були розглянуті якомога швидше", - підкреслив він.

Коментарі ()