Головне

Юрист: "Металіст" може бути включений у груповий турнір Ліги чемпіонів"

19.08.2013 09:22 568 0

Харківський "Металіст" може бути включений у груповий турнір Ліги чемпіонів.

Про це заявив юрист клубу Маркіян Ключковський.

"Ситуація не особливо змінилася з тим, якою вона була станом на п'ятницю. Але часу дійсно мало, ми розраховуємо на те, що CAS і УЄФА зроблять так, як зазвичай відбувається в подібних випадках", - сказав він.
 
"Тобто, входять в ситуацію, розуміючи, що питання строкове, і в такому терміновому режимі виносять необхідне рішення. Тому ми розраховуємо, що вони також оперативно відреагують в нашому випадку", - зазначив Ключковський.

На питання, чи можливий варіант, що матч "Металіст" - "Карпати" не визнають договірним, але зіграти в Лізі чемпіонів харків'яни не встигнуть, юрист відповів: "Насправді, зараз існує безліч варіантів. Якщо "Металіст" виграє битву за свої права, то він буде грати в цьому розіграші Лізі чемпіонів".

"Тому що як мінімум практика УЄФА показує, що до початку групового турніру Ліги чемпіонів можливі варіанти, можливі комбінації з учасниками в групах. "Фенербахче", який бере участь в раунді плей-офф Ліги чемпіонів, може бути виключений і замінений на іншу команду. Точно також "Металіст" може бути включений у груповий турнір Ліги чемпіонів, навіть якщо не зіграє з "Шальке", - цитують Ключковського "Вести".

Раніше повідомлялося, що незважаючи на дискваліфікацію "Металіста" з розіграшу Ліги чемпіонів, команда готується до поєдинку з "Шальке".

Коментарі ()