Головне

Суд Лозанни прийняв до розгляду повторну апеляцію "Металіста"

19.08.2013 12:02 634 0

Суд Лозанни прийняв повторну апеляцію "Металіста" на рішення УЄФА про недопуск команди в Лігу чемпіонів з урахуванням рішення Верховного суду Швейцарії.

Про це заявив віце-президент клубу Костянтин Пивоваров.

"У Лозанні підтвердили, що нашу апеляцію прийняли до розгляду. Нами була запропонована прискорена процедура розгляду апеляції з графіком подачі документів та слухань. За цим графіком остаточне рішення має бути прийнято 27 серпня, тобто за кілька днів до жеребкування групового етапу", - сказав він.

"Суд направив цей графік на узгодження іншим зацікавленим сторонам. Сьогодні чекають коментарів від них", - продовжив віце-президент клубу.

"З урахуванням нашого прохання застосувати термінову забезпечувальну міру у вигляді призупинення рішення АК УЄФА, суд написав, що рішення щодо призупинення буде винесено до 12:00 центрально-європейського часу 20-го серпня, як крайній термін. Можливо раніше. Призупинення дозволить нам грати з "Шальке", - цитує Пивоварова Террикон.

Раніше повідомлялося, що незважаючи на дискваліфікацію "Металіста" з розіграшу Ліги чемпіонів, команда готується до поєдинку з "Шальке".

Коментарі ()