Головне

У бійці під час матчу "Чорноморець" - "Црвена Звезда" постраждали 20 одеських вболівальників

02.08.2013 08:50 397 0

Близько двадцяти одеських уболівальників отримали травми різного ступеня тяжкості в результаті нападу фанатів "Црвени Звезди" на 77-й хвилині матчу Ліги Європи, що відбувся в Одесі.

Про це повідомив генеральний директор ФК "Чорноморець" Сергій Керницький.

За його словами, один з уболівальників знаходиться у важкому стані, на машині "Швидкої допомоги" він відправлений до обласної лікарні.

"Ми найсерйознішим чином готувалися до цього матчу, підготували радіозвернення до сербських уболівальників. І перша частина матчу відбулася, в цілому, в нормальній обстановці. Але в другому таймі ситуація стала погіршуватися, а потім ситуація і зовсім вийшла з-під контролю", - сказав він.

"Ми отримали інформацію про те, що за п'ятнадцять хвилин до кінця сербські фанати збираються зірвати матч, в масовому порядку вибігти на футбольне поле. Ми оперативно проінформували сили правопорядку, це було своєчасно. Але, на жаль, інциденти все ж таки відбулися. Один наш вболівальник жорстоко побитий, у нього множинні переломи ребер і розрив селезінки. Зараз йому буде проведена операція", - цитує Керницького ua-football.com.

Коментарі ()