Головне

Суд Лозанни визнав матч "Металіст" - "Карпати" договірним

02.08.2013 17:39 488 0
Суд Лозанни визнав матч "Металіст" - "Карпати" договірним

Спортивний арбітражний суд (САS) в Лозанні визнав матч "Металіст" - "Карпати", який відбувся 19 квітня 2008 року, договірним.

Про це повідомляє офіційний сайт "Карпат".

Нагадаємо, матч завершився перемогою харківського клубу з рахунком 4:0. 

За ріщенням суду з клубів не буде знято по 9 очок, однак обидва будуть змушені сплатити штрафи у розмірі еквівалентному 25 тисяч доларів.

Також "Металіст" позбавили бронзових нагород у сезоні 2007/2008.

Спортивний директор "Металіста" Євген Красніков сплатить штраф у розмірі 10 тисяч доларів та буде позбавлений можливості займатись будь-якою діяльністю, пов'язаною з футболом, протягом 5 років.

На футболістів Пшеничних, Іщенка, Кобіна, Федоріва, Налєпу накладено заборону професійно займатися футболом протягом 3 років з додатковим випробувальним періодом на 2 роки, а також штрафні санкції у розмірі по 10 тисяч доларів.

На футболіста Сергія Лащенкова накладено заборону професійно займатися футболом протягом 5 років та штрафні санкції у розмірі 10 тисяч доларів.•

На власника "Карпат" Петра Димінського та Ігоря Дедишина накладено умовні санкції на випробувальний період (один рік та шість місяців відповідно), а також штраф (еквівалент 5 тисяч та 2,5 тисячі доларів відповідно).

Пповністю виправдано Олександра Єфремова. Щодо футболістів Кірильчика, Кожанова, Мартищука, Ощипка, Фещука, Худоб'яка, Голодюка, Ґодвіна, Женюха, Зеньова, Кополовця, Петрівського, Ткачука, які також брали участь у згаданому матчі, однак не апелювали до CAS, рішення АК ФФУ залишається чинним: штрафні санкції у розмірі від 5 тисяч до 10 тисяч доларів та умовна дискваліфікація на три роки з випробувальним терміном 2 роки.

Коментарі ()