Головне

Леоненко порадив Ахметову купити "Динамо". ВІДЕО

20.08.2013 09:11 582 0

Віктор Леоненко став жертвою відомого "пранкера" "Vovan222".

Цього разу пранкер у телефонній розмові вдав з себе новоспеченого шефа "Леона" Ріната Ахметова.

У телефонній розмові "Ахметов" поцікавився у футбольного експерта, чи не ображає його хтось після зміни місця роботи.

"Леонідич, мені здається, після того, як ми з тобою познайомилися, вже ніхто до мене не буду приставати", - запевнив він.

Розмова про Суркіса у Леоненка викликала суцільну нецензурну лексику, і він запропонував Ринату Ахметову купити київське "Динамо".

"Я хочу просто, якщо ти зможеш купити ("Динамо" – ред.), якщо захочеш, аби ти зробив те саме, що й у Донецьку. Музей маю на увазі. Лише через це. Те, що ти команду зробиш, я навіть і не сумніваюсь. Мені здається, краще купи", - порадив Леоненко і запевнив, що у всьому підтримає Ахметова.

Також Леоненко з "Ахметовим" обговорили купівлю нового бразильського півзахисника Бернарда за 25 мільйонів євро.

"Подивись на нього і скажи, що ти "влетів". Але ж ти не "влітаєш" ніколи. У нас тільки Суркіс "влітає". Один і другий", - сказав Леоненко.

Далі експерт підтримав рішення забрати у "Динамо" Артема Мілевського.

"Леонідич, ти уявляєш, ти вже починаєш знущатися над Суркісами. Я пішов на інший канал, вже цирк. А якщо зараз ще й Мілевського візьмеш, кудись віддаси... Але я їх простив, а тебе підтримаю", - сказав він.

Леоненко дав зрозуміти, що спантеличений своїм переходом на нове місце роботи і вказав на незадоволеність цим уболівальників.

"Я тебе, Леонідич, побачу, точно нап’ємось. Я навіть у тому не сумніваюсь. Не знаю що саме питимемо, але точно нап’ємось. Коли ти у напрузі, треба стрес знімати. Ні, я не алкоголік, просто один раз можна на тиждень", - запевнив експерт.

Наприкінці розмови відомий футбольний телеведучий порадив Ахметову нікого не вбивати і не стріляти в охорону, пише сайт телеканалу ICTV.

Раніше повідомлялося, що "Vovan222" розіграв Олександра Алієва і Андрія Бібу.

Увага! Присутня ненормативна лексика!

Коментарі ()