Головне

Маркевич: Будемо боротися за чемпіонство

21.08.2013 10:45 388 0

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич вже змирився з тим, що його команда цього сезону не гратиме в Лізі чемпіонів.

За його словами, "Металісту" всі сили потрібно кинути на завоювання золота чемпіонату України.

"Хтось хоче, щоб наша команда не зіграла в Лізі чемпіонів, що тут поробиш? Але це вже інше питання. Знаю, що теоретичні шанси на участь в найпрестижнішому клубному турнірі Європи у нас ще залишилися, але цим нехай займаються юристи. Ці питання не в моїй компетенції. Моя справа тренувати команду, готувати її до майбутніх матчів.

Звичайно, те, що Лозанський суд відмовив "Металісту" - це дуже погано, але це не привід посипати голову попелом. Ми повинні зосередитися виключно на матчі чемпіонату України з "Севастополем". Схоже, що Прем'єр-ліга цього сезону для нас є пріоритетним турніром.

За настрій наших футболістів і зокрема легіонерів я не переживаю. Вони усі професіонали і в плані мотивації проблем у них бути не повинно.

Раз вже все йде до того, що команда буде звільнена від єврокубків, то ми повинні усі сили кинути на чемпіонат України і зробити усе можливе, щоб знову пробитися в Лігу чемпіонів. Боротимемося за чемпіонство

Треба ставати сильніше і в наступному сезоні Ліга чемпіонів від нас вже нікуди не подінеться. Що вже тепер поробиш? Будемо по-спортивному зліші. Треба направити негативну енергію в потрібне русло", - розповів Маркевич.

Коментарі ()