Головне

Ярмоленко: "Ми далекі від того, щоб поєдинок з "Актобе" розглядати, як прохідну гру"

21.08.2013 16:08 709 0

У середу, 21 серпня, перед відльотом київського "Динамо" на перший матч 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти казахстанського "Актобе" півзахисник "біло-блакитних" Андрій Ярмоленко розповів про підготовку до майбутнього поєдинку.

Також  футболіст поділився інформацією про суперника.

"Актобе" - нормальна команда, дисциплінована. І підхід до цього суперника повинен бути точно таким же, як і до всіх інших. Нам необхідно концентруватися на своїй грі, показувати свій футбол, добиватися перемоги і проходити далі", - зауважив він.

Ярмоленко розповів, що на теоретичному занятті про суперника команді в основному розповідав Сергій Ребров, який літав на згаданий матч актюбінців проти "Ордабаси".

"Попереду нас ще чекає установка на майбутній поєдинок, і там вже Олег Блохін конкретно розповість нам, за рахунок чого ми будемо прагнути обіграти "Актобе", - зазначив гравець.

"Завжди потрібно максимально серйозно налаштовуватися на черговий матч. І поєдинок з Актобе в цьому плані - не виняток", - додав він.

Півзахисник завірив, що команда дійсно далека від того, щоб завтрашній поєдинок розглядати, як прохідну гру.

"Невдача у цьому випадку буде автоматично означати провал сезону. Так що їдемо в Актобе з дуже серйозним настроєм і наміром перемогти", - заявив Ярмоленко в інтерв’ю dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()