Головне

Рамос: "Ми повинні поважати "Нимме Калью", який є чемпіоном своєї країни"

21.08.2013 20:22 772 0

"Дніпро" у виїзному матчі Ліги Європи проти естонського "Нимме Калью" влаштує такий результат, який фактично виведе команду у груповий етап.

Про це напередодні зустрічі розповів наставник дніпропетровців Хуанде Рамос, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Влаштує такий результат, який би абсолютно однозначно виводив нас у наступне коло. Цього складно буде досягти, тому я не буду говорити про такий результат", - сказав він.

"Жодних проблем зі складом немає. Всі гравці знаходяться у нашому розпорядженні. Все нормально, у нас навіть зараз гравців більше, ніж мало бути. Ми привезли більше гравців, ніж може увійти в заявку", - додав наставник.

За словами Рамоса, для "Дніпра" важливі і чемпіонат, і Ліга Європи.

"Для мене завжди пріоритетом є найближча гра. Ми прагнемо завжди зробити все можливе, щоб виступити якнайкраще в усіх турнірах", - зауважив він.

"Ми повинні думати про ротації, щоб гравці перебували у свіжому стані перед конкретною грою. Ці ротації ми почали вже минулого тижня. Не так-то легко втримати ігровий ритм, коли ти граєш кожні три дні, тому зміни необхідно проводити, щоб бути якомога свіжішими", - пояснив фахівець.

На думку Рамоса, у Європі прохідних ігор не буває, і кожен раунд по-своєму складний, важливий і складатиметься зі 180 хвилин.

"Ми повинні поважати суперника, який є чемпіоном своєї країни, лідером її футболу. Тому ми поставимося до нього з усією серйозністю і зіграємо на максимумі", - підсумував він.

Коментарі ()