Головне

Попереду два матчі зі "Скендербеу", які необхідно виграти, - Григорчук

21.08.2013 20:31 634 0

"Скендербеу" не просто так став чемпіоном Албанії, тому "Чорноморець" підходить до матчів сконцентрованим.

Про це напередодні протистояння у Лізі Європи розповів головний тренер одеситів Роман Григорчук, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми дуже серйозно готуємося до майбутньої гри. Намагаємося максимально сильно сконцентруватися, не піддаватися настроям. Для мене зрозуміло одне - ми граємо з чемпіоном країни", - сказав він.

"Є держави більш розвинені у футбольному відношенні, є менш розвинені. Але чемпіоном будь-якої країни просто так не стають. "Скендербеу" - не виняток, і ми повинні, відкинувши будь-які стереотипи, зрозуміти, що доведеться грати із серйозною командою", - додав тренер.

За словами Григорчука, "Чорноморець" - не слабка команда, яка вийшла на певний рівень.

"Але це не дає нам жодних гарантій у майбутньому протистоянні зі "Скендербеу". Попереду два матчі, які необхідно виграти. Страху, боязні немає. Присутня величезна повага до суперника і надзвичайні вимоги", - пояснив він.

Фахівець зазначив, що аншлаг на трибунах лише збільшить відповідальність перед уболівальниками, які заповнять стадіон.

"Ми прагнемо до того, щоб на домашніх матчах завжди був аншлаг. Розуміємо, що трибуни заповнюватимуться глядачами тільки в тому випадку, якщо ми грати будемо і досягати хороших результатів", - підсумував Григорчук.

Коментарі ()