Головне

Блохін: "Мені шкода хлопців, які запитували: "Навіщо ми граємо у футбол?"

26.08.2013 09:21 695 0

Після поєдинку 7-го туру "Металург" З - "Динамо" (1:2) футболісти київського клубу запитували в Олег Блохіна, навіщо вони грають у футбол.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив сам головний тренер киян, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ви хочете, щоб я почав з оцінки гри? А я б хотів спочатку оцінити суддівство. У мене складається враження, що мені не потрібно тренувати, футболістам не потрібно грати, а президенту - вкладати 50 мільйонів на придбання гравців. Будемо грати пацанами. Це ж свавілля!", - сказав він.

"Не знаю, як можна трактувати однакові фоли по-різному! Мені шкода хлопців, які у роздягальні запитували: "Навіщо ми граємо у футбол?". І у мене виникає питання, навіщо я треную? Це ж неможливо! Я розумію, що "Металург" хороша команда, вони добре зіграли з донецьким "Шахтарем", показували хорошу гру", - додав тренер.

Блохін був відвертим, і додав, що суддя Ярослав Козик наприкінці намагався придумати гостроту біля воріт "Динамо".

"Будь-який штрафний або кутовий міг призвести до рахунку 2:2. Не знаю, як суддівський корпус судить, і що вони роблять. Це особисто моя думка. У нас не буде "збірників". Я візьму молодих хлопців, буду їх тренувати та розуміти, що я роблю", - розійшовся він.

"Динамо" бореться за найвищі місця, але з таким суддівством шансів дуже мало. Краще дітей тренувати і розуміти, куди ми йдемо, хоча б буде не так прикро. А зараз мені просто шкода хлопців, свою працю та президента, який вкладає у команду такі гроші", - підсумував наставник.

Коментарі ()