Головне

У Харкові не зізнаються, що Курченко офіційно викупив ОСК "Металіст"?

27.08.2013 12:17 477 0

Переможцем конкурсу з продажу цілісного майнового комплексу КП "Обласний спортивний комплекс "Металіст" визначений єдиний його учасник - ТОВ "СК "Металіст".

За відповідне рішення члени конкурсної комісії Харківської облради проголосували одноголосно.

ТОВ "СК "Металіст" запропонував ціну 674 мільйонів 522 тисяч гривень, з урахуванням ПДВ, що на 84 гривні більше стартової.

Вони також рекомендували голові Харківської облради Сергію Чернову винести результати конкурсу на затвердження сесії, "враховуючи важливість фінансової складової для соціально-економічного розвитку області".

Як повідомив начальник управління комунального майна Харківської облради Анатолій Поливанний, статутний фонд фірми-переможця становить 700 млн грн. Види діяльності є профільними. Зареєстровано ТОВ "СК "Металіст" у травні цього року за адресою: м.Харків, вул. Плеханівська, 65 (за тією ж адресою знаходиться і стадіон "Металіст").

Ціна, запропонована ТОВ "СК" Металіст ", перевищила початкову на 83,84 грн.

За умовами конкурсу протягом 3 робочих днів з дня нотаріального засвідчення договору купівлі-продажу фірма-переможець повинна внести ПДВ, а протягом 30 календарних днів - сплатити ціну продажу з урахуванням ПДВ.

Згідно бізнес-плану, озвученого на засіданні комісії економістом ТОВ "СК "Металіст" Олександром Рогачевським, передбачувані витрати на утримання стадіону складають близько 15,5 млн грн щорічно, а доходи - 15,9 млн грн. Окупити кошти, вкладені в купівлю стадіону, передбачається за 20 років.

Поливанний відмовився відповідати, чи пов'язано ТОВ "СК "Металіст" з президентом ФК "Металіст" Сергієм Курченко або його групою ВЕТЕК.

"Покупець не відноситься до комунальної форми власності і без його згоди я не маю права надавати будь-яку інформацію", - сказав Поливанний Інтерфаксу.

Коментарі ()