Головне

Ліга Європи. "Скендербеу" - "Чорноморець" 1:0, по пен. 6:7. Валідольний тріумф "моряків". ВІДЕО

30.08.2013 01:01 1475 0
Ліга Європи. "Скендербеу" - "Чорноморець" 1:0, по пен. 6:7. Валідольний тріумф "моряків". ВІДЕО

Вперше в історії одеський "Чорноморець" завоював право зіграти у груповому турнірі Ліги Європи.

Як і в першому матчі, одесити розтягували оборону суперника, який повністю занурився у захист. Втім, з перших хвилин поєдинку албанці були дуже активні, а перший небезпечний момент створили на десятій хвилині, однак одеситів врятував Безотосний, який парирував удар Шкембі.

"Моряки" трохи згодом перевели гру на половину поля суперника, але 19-й хвилині нарвались на контратаку і пропустили гол від Ріби, який втік між двома центральними захисниками, вийшов один на один з Безотосним і холоднокровно переграв того - 1:0 у матчі, і все довелося починати спочатку.

"Чорноморець" міг відігратися практично одразу, але удар Рієри потягнув Шехі, який неодноразово в майбутньому виручав свою команду.

Пропущений гол змусив українців грати більш активно, але в завершальній стадії атак у "моряків" практично нічого не виходило. Вже на 37-й хвилині Роман Григорчук вирішив зробити першу заміну, випустивши Де Матоса замість Рієри.

У другому таймі картина матчу залишалася незмінною. "Моряки" практично постійно володіли м'ячем, але в завершальній стадії нічного не виходило. Албанська команда намагалася відповідати контрвипадами, тому Безотосному роботи також вистачало.

На 60-й хвилині футболісти "Скендербеу" загнали другий м’яч у ворота одеситів, але арбітр взяття воріт не зафіксував. Моріна і Ліляй продавили оборону "моряків", після серії рикошетів Ліляй увігнав м'яч у сітку воріт гостей, але албанці в запалі атаки порушили правила.

Основний час так і не виявив переможця. У додаткових 15-хвилинках жодній з команд також не вдалося змінити рахунок на табло і гра перейшла в серію пенальті, де точнішими виявилися футболісти із Одеси.

Переможний пенальті реалізував Володимир Прийомов, який і поставив масну крапку у цьому протистоянні - 7:6 по пенальті.

Коментарі ()