Головне

Блохін: "Молодь поки ще не готова грати. Буде готова - будемо підпускати її до "основи"

28.08.2013 19:23 587 0

Під час матчів при порожніх трибунах у тренерів неприємні відчуття.

Про це напередодні другої очної зустрічі з "Актобе" у Лізі Європи розповів головний тренер "Динамо" Олег Блохін.

"Емоції нічим не відрізняються. Просто треба думати, що ти підказуєш гравцям. Необхідно емоції притримувати, щоб не сказати щось зайве. А взагалі, матч при порожніх трибунах - це все одно, що вистава у театрі без глядачів. Відчуття неприємні", - сказав він.

За словами тренера, "Динамо" не буде робити ротацію, адже для цього у команди недостатньо хороших виконавців.

"Добре, що є Макаренко й інші, але вони будуть грати в основному складі тільки тоді, коли будуть до цього готові. У цьому плані рішення приймаю я", - заявив Блохін.

"А молодь поки ще не готова грати. Буде готова - будемо підпускати її до "основи". Тим більше, є ще такий турнір, як Кубок України. А Ліга Європи тим хороша, що тут немає ліміту на легіонерів. Подивимося", - додав він.

Наставник киян зазначив, що команда розібрала перший матч з "Актобе", тому таких помилок в обороні, він сподівається, більше не буде.

"Ми цю ситуацію обов'язково виправимо, бо надто багато чого ми дозволили супернику. Просто "Актобе" цим не скористався. При цьому ще й ми свої моменти не реалізували. Якби було інакше з обох сторін, то матч міг закінчитися з рахунком 8:5. Але ж це вже не футбол", - цитує його dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()