Головне

Григорчук: "Ми у групі Ліги Європи, це для всіх нас велике досягнення"

30.08.2013 01:14 641 0

Вихід у груповий етап Ліги Європи - велике досягнення для "Чорноморця".

Про це після нервового матчу-відповідь зі "Скендербеу" у Тирані заявив головний тренер одеситів Роман Григорчук, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Можу сказати, що всі ми щасливі. Останній крок до цієї нашої мрії, потрапляння до групи Ліги Європи, був важкий і навіть занадто важкий. Але ми легкого життя і не чекали, і надалі не будемо чекати. Ми у групі Ліги Європи, це для всіх нас велике досягнення", - сказав він.

Окрім того, тренер зазначив, що ця гра стала для нього найважчою у житті.

"У мене були ситуації, коли я грав у фіналах Кубків. Коли пенальті пробивали, було два шанси закінчити серію. У мене таке було у Кубку співдружності з "Пахтакором". Слава Богу, все закінчилося добре. По напрузі це найважча гра у моєму житті", - зауважив він.

За словами Григорчука, звітна зустріч дала багато матеріалу для подальшої роботи.

"У першому таймі допустили помилки, які не могли допускати. Не буду перераховувати, але з такими помилками досягати результату неможливо. Здивований. Треба буде ще раз подивитися, ці моменти стоять перед очима, не можу зрозуміти, чому так було", - пояснив він.

"У перерві я сказав футболістам, що потрібно робити, стало краще, але чому не можна було так грати до перерви - у цьому треба буде розібратися", - підсумував наставник.

Коментарі ()