Головне

Онищенко: "Рабінович продовжує впливати на "Арсенал"

30.08.2013 22:17 923 0

Народний депутат України Олександр Онищенко ще не є власником київського "Арсеналу".

За його словами екс-власник київського клубу Вадим Рабінович продовжує керувати клубом через генерального директора Віктора Головка, але так і не підписав договір купівлі-продажу.

"Сьогодні Вадим Рабінович заявляє, що до "Арсеналу "ніякого відношення не має. Це не відповідає дійсності. Незважаючи на те що Рабінович звільнився з посади президента ТОВ ФК "Арсенал", він продовжує не прямо, а опосередковано, через свого діючого директора Віктора Головко, а також інших представників персоналу управляти і впливати на клуб", - сказав він.

"Не будучи офіційним власником, Олександр Онищенко не має права міняти кадри за своїм розсудом. Через особисті амбіції та інтереси Вадима Рабіновича страждає в першу чергу команда і, як результат, стурбована вся футбольна громадськість", - зазначив Онищенко.

Онищенко заявляє, що, як і раніше, готовий розвивати і фінансувати ФК "Арсенал", але його в першу чергу цікавить право власності на клуб.

За його словами, якщо протягом тижня з боку власників клубу не буде підписаний договір купівлі-продажу, то депутат відмовиться від команди, інформує агентство Интерфакс-Украина.

Коментарі ()