Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Дніпро" 1:1. Нічия на користь конкурентів

01.09.2013 15:18 1572 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Дніпро" 1:1. Нічия на користь конкурентів

В одному з центральних матчів 8 туру київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" не зуміло переграти "Дніпро", зігравши у нічию 1:1. Перемога у цій грі однієї з команд означала скорочення відставання від лідируючих "Металіста" і "Шахтаря". Особливо це стосувалося киян, в яких відставання трохи більше. 

В Олега Блохіна, як і в Хуанде Рамоса особливих проблем зі стартовим складом не було. Лідери команди в обоймі і зуміли відпочити під час єврокубкових баталій. Перший тайм цього "дніпровського дербі" однозначно був за гостями. Підопічні Рамоса контролювали центр поля, де особливо добре зіграв Канкава, вигравши боротьбу в Аруни. В атаці команди особливо не поспішали.

"Дніпро" переважно атакував через фланги, а ось при Олегу Блохіну одвічний "коньок" киян чомусь не працює. Не давали розбігтися суперники ні Ярмоленку, ні Беланда з Ленсом.

Першому ж довелося вступити у гру Бойко, який з другої спроби накрив м`яч після удару Аруни. Але вже у наступній атаці рахунок у грі був відкритий. Ротань зі стандарту класично навісив у штрафну, де Зозуля класично переграє на другому поверсі Ярмоленка, і кивком голови відправляє м`яч у кут воріт Коваля - 0:1.

Після пропущеного голу "Динамо" продовжувало грати як зачакловане, але вже і налякане. "Дніпро" у комбінаційній грі виглядав більш солідно і тактично більш грамотно. Під завершення тайму обидві команди на швидку обмінялися гольовими моментами. А кращий шанс забити був у Беланда, який вибіг сам на сам з Бойком і пробив повз ворота.

Другий тайм знову розпочася з в`язкої гри і з дрібними фолами. На 50-ій хвилині Блохін вирішив зробити перші зміни і в нього вийшло. Замість Беланда вийшов Безус і  гра "Динамо" стала більш агресивною в атаці. Слід зазначити, що десь з хвилини 60-й вирішив змінити малюнок гри і "Дніпро". Гості вирішили завчасно грати на утримання рахунку і поплатилися.

На 64-й хвилині Ярмоленко отримав м`яч у штрафній і легко переграв Бойка - 1:1. За рахунку 1:1 пішла гра нервів. Мбокані, Коноплянка, Ярмоленко та Селезньов по черзі падали у штрафній суперника і просили пенальті. Не пройшло. Селезньов ледве не зніс голову ліктем Хачеріді, а Вукоєвич шипами ледве не зробив пластичну хірургію на обличчі Зозулі.

У завершальні 20 хвилин матчу до перемоги більш близьке було "Динамо". "Дніпро" вже відверто грав на утримання рахунку. Зник з гри Коноплянка, який здавалося беріг сили для збірної України, чи нового клубу? У завершальні хвилини поєдинку мав гарний шанс вирвати перемогу Гусєв, але під його удар ліг Мазух.

Нічия стала закономірним результатом матчу і, здається, особливо не засмутила ні Блохіна, ні Рамоса. Гонка за лідерами продовжується, причому в цю боротьбу включився ще й "Чорноморець", з яким цього сезону доведеться рахуватися і "Дніпру", а "Динамо" вже про це знає.

Коментарі ()