Українська правда

Луческу: "Прикро за такий результат"

Сергей Шемшученко — 31 серпня 2013, 23:09

Донецький "Шахтар" не виглядає впевнено всі 90 хвилин матчу.

Таку думку після матчу восьмого туру чемпіонату України з футболу проти "Металіста" (1:1) висловив наставник "гірників" Мірча Луческу.

Керманич "Шахтаря" також відзначив, що процес створення нової команди триває.

"Прикро за такий результат. Тому що до забитого гола суперник нічого не створив , а потім ми загубилися і "Металіст" свої моменти використав", - сказав Луческу.

"Подібне було в Дніпропетровську. Що мене хвилює , так це те , що команда не виглядає впевнено всі 90 хвилин. Зараз дуже складний період", - додав він.

Спеціаліст також підкреслив, що виконавцям з Південної Америки дуже важко входили в игрі, адже вони потрапили до складу команди невчасно, тому що повинні були пройти збори і провести контрольні матчі.

"У той же час проходить перебудова команди , і я впевнений , що це відбудеться", - сказав він.

"Є і хороші моменти. Перші 10 хвилин команда провела дуже добре. Але є і моменти розслабленості , за які нас відразу покарали. Як це було в епізоді , коли забив Девіч", - зауважив Луческу.

За словами керманича донецького клубу, результат, напевно, відповідає сьогоднішній грі.

"Але не можу не торкнутися манери суддівства в сьогоднішньому матчі .Не всі , напевно , схвалюють , що ми чотири роки поспіль виграємо чемпіонат", - приводить слова Луческу прес-служба ФК "Шахтар".