Головне

"Црвена Звезда" готова платити Мілевському 250 тисяч євро на рік

07.08.2013 11:41 485 0

Белградська "Црвена Звезда" має серйозний намір придбати в свої ряди нападника київського "Динамо" Артема Мілевського, контракт якого закінчується в перших числах вересня.

За даними видання "Спортски журнал", італійський "Ліворно", куди прагнув перейти сам футболіст, відмовився від спроб придбати українця і зосередив свою увагу на Ману Дембеле.

Що ж стосується "Црвени Звезди", то цей клуб керується прагненням головного тренера команди Славіші Стояновича бачити Мілевського серед своїх виконавців.

Наразі переговори між керівництвом "Црвени Звезди" та Мілевським тривають в телефонному режимі, але відомо, що белградський клуб запропонував футболісту річний оклад у розмірі 230 тисяч євро.

При цьому, як повідомляє все той же "Спортски журнал", серби готові гарантувати українському форварду і 250 тисяч євро за сезон, плюс преміальні.

Очікується, що в найближчі дні Мілевський зустрінеться з представниками белградського клубу, щоб прийти до спільного рішення за усіма умовами особистого контракту, інформує dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()