Головне

Ліга Європи. "Црвена Звезда" - "Чорноморець" 0:0. "Моряки" загасили "Зірку"

08.08.2013 23:50 665 0
Ліга Європи. "Црвена Звезда" - "Чорноморець" 0:0. "Моряки" загасили "Зірку"

Одеський "Чорноморець" завітав до Белграду з непоганим гандикапом. Домашні 3:1 дозволяли підопічним Романа Григорчука грати за рахунком, але не так сталося, як гадалося.

На своєму полі "Црвена Звезда" дуже небезпечна команда. Також у підопічних Славіші Стояновіча був додатковий козир – це фантастичні уболівальники, які не затихали по ходу всього поєдинку і гнали своїх улюбленців вперед.

Роман Григорчук здивував відсутністю Гая, якого не було навіть у заявці на гру. Опорну зону закривали Іван Бобко та Кирило Ковальчук.

Гра була такою ж, як і в першому матчі: в'язкою, не зовсім швидкою, з великою кількістю фолів

Однак перші п’ять хвилин команди провели дуже активно. Згодом гра дещо заспокоїлась. Перший небезпечний момент біля воріт суперника одесити створили на 15-й хвилині зустрічі, коли відмінний шанс вивести гостей вперед мав Антонов, але реалізувати вихід один на один українець не зміг.

Після цього моменту футболісти "Црвени Звезди" не на жарт розійшлися. "Звезда" спалахнула і видала дуже неприємну для "Чорноморця" п'ятихвилинку. Безотосному прийшлося попотіти. Найнебезпечніший момент створив екс-півзахисник київського "Динамо" Мілош Нінковіч, який впритул розстрілював голкіпера. На щастя, воротар "моряків" парирував цей удар.

Загравши ще більш компактно в обороні, одесити відсунули гру від своїх воріт, і небезпечних моментів у белградського клубу в першому таймі більше не виникало. А завершилася перша половина гри бенефісом Безотосного, який парирував пенальті від Міліяша за фол проти Нінковіча.

У другому таймі подібних небезпечних моментів не було. Серби продовжували багато атакувати, більше володіли м’ячем, але чим ближче був кінець матчу, тим менше сил залишалося у господарів. "Чорноморець" у свою чергу грав на утримання рахунку і більше думав про оборону, ніж про атаку, що за рахунком є цілком логічно.

Серби намагалися створити щось із стандартів – 12 кутових подали футболісти з Белграду, але грамотно грав захист гостей із Одеси, надійно на виходах справлявся Безотосний. Зазначимо, що "моряки" не подали жодного кутового за матч.

За 5 хвилин до кінця "Црвена Звезда" втратила відразу кілька моментів в ході однієї атаки. М'яч метався по штрафній, але, на щастя, все закінчилося без взяття воріт.

Цей матч, безумовно, прикрасить єврокубкову історію "Чорноморця", який вже через 15 годин дізнається свого наступного суперника.

Коментарі ()