Головне

Ахметов: Ми хочемо, щоб київське "Динамо" було дуже сильним клубом

01.09.2013 12:54 485 0

Президент донецького "Шахтаря" досі не почув відповіді від київського "Динамо" щодо пропозиції по трансферу Євгенія Хачеріді.

Про це в коментарі hotsport.ua сказав президент "гірників" Рінат Ахметов.

"Ми відкритий і прозорий клуб. У мене були переговори з Ігорем Михайловичем Суркісом. Просто я наших київських колег не зовсім розумію.

Коли ми зробили офіційну пропозицію, вони кажуть, що так не можна. А коли ми не робимо офіційної пропозиції, вони кажуть, що офіційної пропозиції не надходило. Нехай тоді скажуть, як красиво.

Але є відкритість і прозорість. Якщо ми хочемо купити футболіста, значить, ми робимо офіційну пропозицію. Перше, що ми сказали: "Ми хочемо придбати футболіста Хачеріді за 12 млн євро". Потім ми зробили пропозицію купити гравця за 15 млн. Якщо "Динамо" згодне - добре. Якщо ні, нехай скажуть про це, - сказав Ахметов.

Також президент "Шахтаря" сказав, що він готовий продати будь-якого гравця в київське "Динамо".

"Те, що ми робимо, - це європейська практика: відкрито і прозоро. Якщо Ігор Михайлович захоче купити гравця донецького "Шахтара", мені буде приємно, тому що він поповнить бюджет клубу "Шахтар" фінансами. Але нехай у такому разі зробить офіційну пропозицію. І ми відразу дамо відповідь: згодні або не згодні. Але ми ніколи не скажемо: "А що це за така політика проти "Шахтаря".".

Ми хочемо, щоб київське "Динамо" було дуже сильним клубом. Хочемо, щоб "Динамо" перемагало усіх, окрім донецького "Шахтаря".

У мене була особиста розмова з Ігорем Суркісом по трансферу Хачеріді, але про що говорили, не скажу", - підсумував Ахметов.

Коментарі ()