Головне

Онищенко: "Цю гру з "Волинню" я ще фінансую"

13.09.2013 10:58 1022 0

У "Арсеналі" не знають, чи буде команда існувати через тиждень.

Київський "Арсенал" ще живий. У всякому разі , до кінця цього тижня. 

Тренер " канонірів " Юрій Бакалов заявив , що суботній матч з "Волинню" може не відбутися .

Власник "Арсеналу" Олександр Онищенко прокоментував ситуацію з нинішнім фінансування київського клубу.

"Цю гру з "Волинню" я ще фінансую. Останню, якщо мені не передадуть документи", - заявив він.

Онищенко чекає документи на клуб, які колишній власник, Вадим Рабінович, йому не передав, і каже, що звернувся з листом до ФФУ для допомоги в цій ситуації.

"Ми ніякого листа поки не отримали. У нас з Онищенко повинна була відбутися зустріч . Була зустріч з Ващуком, і ФФУ пообіцяла, що докладе всі зусилля, щоб вплинути на цей процес", - повідомив перший віце -президент ФФУ Анатолій Попов.

"Але для цього нам потрібні всі документи, які є у Онищенка і сам Онищенко, щоб пояснив детально всю ситуацію. Поки Онищенко в офісі ФФУ не з'являвся", - додав він.

Онищенко в свою чергу поскаржився, що вирішувати щось без акцій немає сенсу.

"А що вирішувати, якщо акцій немає. Без них я не маю права власності. Акції лежать в заставі у банку. Рабінович повинен виплатити борг в 340 млн, але поки він цього не зробив", - поскаржився він.

У телефонному дзвінку від "Сегодня" Рабінович запевнив, що акції тут ні при чому.

"При чому тут акції? - Його реакція. - Онищенко все прекрасно знає. Знає, що на погашення боргу потрібен час. Я йому сказав, що на це піде три місяці, він сказав, що все в порядку", - повідомив він.

"Онищенко просто не знає, що робити з футболом. Я читав, що мої люди заважають йому. Але їх там немає, мене там немає. Коли я був, "Арсенал" до такого не скочувався", - поскаржився Рабінович.

Поки триває вся ця плутанина, футболісти готуються до матчу проти "Волині".

"Зараз працюємо в повному режимі, готуємося до гри. Все поки без змін, що далі буде, поки не знаю", - поділився Максим Шацьких.

Коментарі ()