Головне

Палкін не вірить, що "Динамо" найпопулярніший клуб України

13.09.2013 11:12 460 0

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін переконаний, що саме чемпіон України є найпопулярнішим футбольним клубом країни, і ставить під сумнів результати опитування КМІС.

"Методика проведення дослідження КМІС викликає багато питань і не витримує критики. 1450 респондентів - це недостатня вибірка в масштабах усієї країни. Телефонне опитування абонентів стаціонарних телефонів - це механізм опитування середини восьмидесятих років минулого століття.

Сумнівне дослідження, яке призводить до неякісних результатів, дискредитує КМІС, вводить в оману громадськість, маніпулює думкою. Його результати наводять на думку про упередженість і заангажованість", - написав він на своїй сторінці Facebook в ході спілкування з її відвідувачами в четвер, пише "Інтерфакс-Україна".

"Від безвиході проглядається чиєсь явне бажання зробити "Динамо" чемпіоном хоч би в соціальних опитуваннях. "Шахтар" не лише регулярно виграє титули (11 за останні 5 років), але і проводить незалежні дослідження з охопленням більше 9000 чоловік, в 25 областях країни, методом індивідуального інтерв'ю, результати якого докорінно відрізняються від КМІС", -  сказав Палкін.

"Я абсолютно упевнений і це підтверджується результатами наших досліджень - ФК "Шахтар" беззастережно є на сьогодні найпопулярнішим клубом України", - підкреслив гендиректор донецького клубу.

Як повідомлялося, згідно з даними проведеного КМІС опитування з 9 по 18 серпня 2013 року методом телефонного інтерв'ю, найбільшою популярністю серед українських футбольних уболівальників користується київське "Динамо" (41,7 донецький "Шахтар" в чемпіонаті України підтримують 23,3%.

Коментарі ()