Українська правда

Христопулос: "Усі чудово знають, що становище у команді зараз дуже важке"

Сергей Шемшученко — 15 вересня 2013, 21:24

Усі чудово знають, що становище у "Таврії" наразі дуже важке, тому команді важко розраховувати на очки у матчах з лідерами.

Про це після поразки від "Дніпра" сказав головний тренер сімферопольців Янніс Христопулос, якого уиткє офіційний сайт дніпропетровців.

"Із самого початку ми знали, яка нам належить серйозна гра. Проти нас грала одна з кращих команд чемпіонату: дуже швидка, дуже кваліфікована. Сильна команда, що грає компактно. У цій грі ми хотіли добре захищатися і після цього виходити в швидкі атаки", - сказав він.

"У першому таймі ми дуже часто загрожували воротам суперника, у нас були шанси, щоб домогтися чогось у нападі. Але в другому таймі у нас не заладилося, були деякі проблеми. Попереду у нас не вийшло створити моментів", - додав тренер.

За словами Христопулоса, найбільша проблема у команді на даний момент - це те, що у склад з великою кількістю недоліків.

"Усі чудово знають, що становище у команді зараз дуже важке. І щонеділі я перебуваю перед вами у важкому становищі. Дуже складно щонеділі говорити одне і те ж речі", - підсумував він.