Головне

Ліга Європи. Динамо Загреб - Чорноморець 1:2. Переможний старт на "Максимірі"

19.09.2013 19:07 1216 0
Ліга Європи. Динамо Загреб - Чорноморець 1:2. Переможний старт на "Максимірі"

Одеський "Чорноморець" з перемоги стартував у Лізі Європи. У надважкому поєдинку проти загребського "Динамо" команді Григорчука вдалося переломити хід гри, і взяти три очки на легендарному "Максимірі", який сьогодні був напівпорожній. Проте, і ті місцеві вболівальинки, які все ж прийшли на цю гру, після фінального свистка достатньо гучно проявляли своє незадоволення результатом.

Бо в першому таймі все складалося на користь "Динамо", у якого досвід виступів на євроарені значно більший, ніж у команди з Одеси. "Чорноморець" намагався грати дуже обережно, кидалося в очі хвилювання гравців, пов'язане з дебютом у груповому турнірі, чим господарі і намагалися скористатися.

Проте, сказати що хорвати вже дуже багато награли біля воріт Безотосного не можна, однак відзначитися до перерви їм все ж вдалося. Дитячу помилку Джедже не пробачив Фернандес, і навіть Безотосний нічим тут не міг зарадити. А от одесити на перепочинок йшли з нулями у графі ударів по воротах.

Однак, на другу половину Григорчук вивів абсолютно іншу команду. Одесити почали грати більш впевнено, сміливіше, вихід Рієри у перерві додав активності у атаці, і справи у "Чорноморця" пішли вгору. Оборона "Динамо" не справлялася з передньою лінією моряків, підтвердженням чому стали два м'ячі протягом трьох хвилин від Антонова та Джедже.

Після цього очікувалось, що хорвати побіжать великими силами на штурм, однак те, що запропонувала обороні Одеси команда Бранко Іванковича попереду, саме таким визначенням називати не можна. Господарі атакували, але "Чорноморець" грамотно відіграв у обороні, не ліз в атаку і у підсумку вистояв до фінального свистка.

Незважаючи на те, що більшість ігрового часу хорвати володіли ігровою перевагою, "Чорноморець" сьогодні перемогу заслужив 100%. Адже за п'ятнадцятихвилинку своєї активності у другому таймі одесити створили набагато більше моментів, аніж "Динамо" за всю гру.

І єдине, що зараз має турбувати Григорчука, це ушкодження, отримані Антоновим і Джедже. У одеситів попереду дуже напружений ігровий календар, і втрата нападників може негативно відбитися на малюнку гри, який зараз показує команда.

Коментарі ()