Головне

Луческу: "Робимо все можливе, щоб досягати позитивних результатів"

21.09.2013 22:44 420 0

"Ворскла" організована команда, яка сильна фізично і дуже агресивна. Вони грають у футбол , а не просто обороняються.

Про це на післяматчевій прес -конференції розповів головний тренер " Шахтаря " Мірча Луческу, який проаналізував перемогу своєї команди над " Ворсклою " (3:0).

"Важлива перемога в день народження президента клубу. Дуже видовищна гра вийшла з обох сторін. Якщо в інших матчах ми мали перевагу, то в цьому поєдинку з "Ворсклою" була рівна гра, напевно, до другого м'яча", - заявив Луческу.

"Це добре організована команда , яка сильна фізично і дуже агресивна. Вони грають у футбол, а не просто обороняються", - додав він.

За словами Луческу "гірники" відчули себе легше після неймовірного удару Хюбшмана.

"З цього моменту вже домінували на полі. Але ще раз хочу сказати, що гра була набагато більш рівною, ніж рахунок, який був на табло після фінального свистка", - зазначив він.

"Робимо все можливе, щоб досягати позитивних результатів . Але крім цього повинні створювати нову команду, щоб вона також довгі роки залишалася найсильнішою в чемпіонаті", - наводить слова наставника "Шахтаря" прес-служба "гірників".

Керманич донецького клубу також відзначив, що за винятком Едуардо, всім атакуючим гравцям на полі було менше 23 років.

"Плюс з'явився Соболь. Можу відзначити Кривцова, який провів сьогодні хороший матч", - сказав він.

"Досвідчені футболісти ведуть команду за собою . Це і Срна, і Хюбшман, і Шевчук. Молодь повинна своїм ентузіазмом і невгамовним бажанням допомагати їм . Всі повинні мати терпіння, і я в тому числі", - підкреслив Луческу.

Коментарі ()