Головне

Кубок України. 1/16 фіналу. Динамо - Металург Д - 3:2. На класі і на нервах

25.09.2013 18:45 1445 0
Кубок України. 1/16 фіналу. Динамо - Металург Д - 3:2. На класі і на нервах

Київське "Динамо" здобуває другу поспіль перемогу після серії поразок, але знову показує проблемну гру. Цього разу підопічні Олега Блохіна в 1/16 фіналу Кубка України переграли донецький "Металург".

Як і в попередньому матчі з "Карпатами" Олег Блохін практично не став змінювати склад. Лише дав відпочити Ярмоленку в першому таймі і не було травмованого Мбокані. Донецький "Металург" вирішив зіграти в Києві "молодняком". Команда Ташуєва виглядала не зіграною, але і в такому складі дала бій "Динамо".

Гольових моментів у цьому матчі кияни створили на дві, а то й на три гри. Лише один Ідейє міг забивати в цьому матчі 3-4 голи. А ось головним героєм поєдинку став воротар донеччан Бандура. Цього вечора кіпер "Металурга" ловив майже все, що летіло в напрямку його воріт. Причому, саме завдяки вдалій грі воротаря "Металурга" Ідейє завершив гру без забитих голів, а Ярмоленко не оформив хет-трик.

Відкрив рахунок в цій грі Олег Гусєв вже на 25-й хвилині, реалізувавши пенальті за гру рукою Зотова у своїй штрафній. Щоправда епізод з призначенням 11-метрового доволі суперечливий. Хачеріді при подачі стандарту боровся із Зотовим і фолив на гравцю "Металурга", і той вже падаючи на газон з гравцем "Динамо", зачепив м`яч рукою. Суддя Лісаковський вказав на позначку, але і на то він і рефері тому, що йому видніше.

У перші 45-хвилин гості мали теж шанс забити гол, але Коваль вчасно виставив руку, не давши себе переграти Мораєсу. Другий тайм був багатим на голи. Вже на 48-ій хвилині захист киян показав свою проблемність і Морозюк забиває після прострілу на дальню штангу, перебуваючи в гордій самотності.

На щастя для "Динамо" Блохін вчасно випускає Ярмоленка, який на 57-ій хвилині робить рахунок 2:1, розстрілявши ворота Бандура з кількох метрів. Через шість хвилин Ярмоленко оформив дубль, скориставшись пасом Ідейє, він ударом з 14 метрів змусив капіталювати Бандуру. Але за дві хвилини інтрига в гру знову повернулася. Болбат поборовся у штрафній за м`яч і з метрів 10-ти пробиває повз Коваля - 3:2.

У час, який завершився до закінчення гри могли забити обидві команди, але набагато більше моментів було в "Динамо", яке змусило Блохіна знову пережити нервову кінцівку. Тим не менш "Динамо" переможний рахунок зберегло, а в "Металурга" не вистачило майстерності перевести гру в овертайм.

Коментарі ()