Українська правда

Збірна України (U-18) мінімально обіграла Італію у товариському матчі

Сергей Шемшученко — 25 вересня 2013, 18:40

У середу, 25 вересня, на стадіоні НТК ім. В. Баннікова у Києві юнацька збірна команда України (U-18) у товариському матчі обіграла однолітків з Італії з рахунком 2:1.

Якщо підопічні Олександра Головка у першому таймі не поступалися суперникам у боротьбі, то комбінаційна гра "синьо-жовтих" залишала бажати кращого, пише офіційний сайт ФФУ.

На другий тайм збірна України вийшла заведеною та по-спортивному розлюченою. Біля воріт італійської збірної раз за разом почали з’являтися небезпечні моменти.

На 54-й хвилині Кочергін забив гол, але арбітр не зарахував його через оффсайд. Але вже через вісім хвилин українці відсвяткували взяття воріт. Зубков вдало прикрив м'яч корпусом і невідпорно пробив у дальній нижній кут воріт Аудеро.

На 71-й хвилині команда Олександа Головка вдруге відзначилася у воротах збірної Італії. Арбітр призначив штрафний у 28-ми метрах, а потужний "постріл" капітана команди Зінченка оминув усіх футболістів і влучив у ближній кут воріт.

Протягом 15-ти останніх хвилин матчу Україна змушена була грати у меншості. Арбітр вилучив Лучкевича за підкат ззаду на супернику. Але італійським юнакам вдалося лише забити гол престижу - на 91-й хвилині відзначився Бонаццолі.

Товариський матч

Україна U-18 − Італія U-18 2:1 (0:0)

Голи: 1:0 - Зубков (62), 2:0 - Зінченко (71), 2:1 - Бонаццолі (90+1)

Україна: Безрук − Кірюханцев, Лучкевич, Каплієнко, Матвієнко (Кльоц, 46), Арендарук (Стефурак, 83), Медведь, Кочергін, Зубков (Квич, 87), Лукьянчук, Зінченко (Вергун, 90+3)

Вилучення: Лучкевич (74)