Головне

Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Динамо" 2:2. Врятоване очко

29.09.2013 18:47 1442 0
Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Динамо" 2:2. Врятоване очко

Уболівальники київського "Динамо" вже починають звикати, що не матч, то "біло-сині" стабільно втрачають очки. Причому вже немає ніякої різниці, чи грає команда Олега Блохіна із середняком Прем`єр-Ліги чи Ліги Європи. Цього разу дорогу фартовому у минулому Блохіну перейшла "Ворскла". У матчі 11-го туру Прем`єр-ліги у Полтаві "Динамо" ледве уникнуло поразки, зігравши унічию 2:2.

З перших хвилин матчу у Полтаві було зрозуміло, що молодий Василь Сачко зробив ставу у цій грі на нічию. Полтавці зрідка вибігали за центр поля, а гру Києва вже традиційно важко налаштувати без інструкції у вигляді голу від суперника. Та й то не завжди виходить. До голу господарів у першому таймі кияни мали кілька напівмоментів, але так і не зуміли їх реалізувати.

На 33-й хвилині друга чи третя атака "Ворскли" - і гол. Пас на хід Яховичу, який на швидкості обходить Хачеріді і Драговича, і з лінії штрафного перекидає Коваля, який загальмував на старті виходу з воріт, і це його м`яч наполовину.

Щоправда, довго святкувати цей гол господарям "Динамо" не дало. На 40-й хвилині масований штурм воріт, і Беланда розстрілює ворота Непогодова. Далі сталося те, до чого власникам, тренерам та гравцям "Динамо" доведеться звикати після зміни футбольної і не тільки влади.

Після подачі стандарту господарями на 44-й хвилині м`яч десь там прослизнув по руці Вукоєвича, і суддя Віталій Годулян ставить пенальті, яке реалізовує Громов. Щоб Годулян ставив пенальті у ворота "Динамо", це був би найжахливіший сон для Годуляна в його житті. У минулому. Ще два роки тому, він не поставив би ці 11 метрів навіть якби йому заплатили. А тепер це модно.

На початку другого тайму Годулян знову стає головним ньюзмейкером сьогоднішніх футбольних програм. На 50-й хвилині він показує червону картку Ідейє, який нібито вдарив Даллку під коліно ногою після свистка. Чітко відеоповтор цей момент не показав, і залишимо це на совісті операторів трансляції, а не судді...

У заключні 45 хвилин "Динамо" більше мучалося, ніж грало. Гра в меншості зовсім не пішла в киян, моментів практично не було, а ось Ковалю довелося не раз виручати команду.

Але десь вгорі над киянам змилостивилися. Вже в доданий арбітром час Аруна якось проштовхнув м`яч у ворота "Ворскли", вирваши для своєї команди нічию. Можливо, після цієї гри Олег Блохін знову буде фартовим у футболі? Але уболівальники київського вже нині запитують: доки терпіти таку гру і результати?

Коментарі ()