Головне

КДК ФФУ оштрафував Ващука на 10 тисяч гривень за неетичні висловлювання

26.09.2013 17:34 942 0

Спортивний директор київського "Арсеналу" Владислав Ващук оштрафований за некоректні висловлювання.

Таке рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, пише офіційний сайт ФФУ.

З урахуванням висновку Комітету ФФУ з етики та чесної гри щодо неетичних висловлювань Ващука під час флеш-інтерв’ю 11 серпня 2013 року після закінчення матчу 5-го туру чемпіонату  України з донецьким "Металургом", КДК ФФУ зобов’язав його сплатити штраф у розмірі 10 тисяч гривень.

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра під час матчу 13-го туру чемпіонату Другої ліги "Кристал" (Херсон) - "Шахтар" (Свердловськ) 21 вересня футболіста свердловської команди Р. Коновалова відсторонено на три матчі.

Низку рішень було прийнято за наслідками подій матчу 1/16 фіналу Кубку України ФК "Тернопіль" - ФК "Полтава", який відбувся 25 вересня.

Так, головний тренер "Полтави" А. Безсмертний дискваліфікований на один матч внаслідок вилучення за нецензурні висловлювання на адресу арбітра.

Вилучений з поля за дві жовтих картки футболіст "Полтави" С. Даценко неетично висловився на адресу арбітра, і тепер відбуватиме відсторонення протягом двох матчів.

Також пропустить два матчі гравець "Полтави" А. Деркач, вилучений з поля за небезпечну атаку суперника, який володів м’ячем, з ризиком нанесення травми.

Коментарі ()